0
Your Cart

Team ByDaani

Daniela Giaquinto eigenaar en oprichter van by DAANI.

HI ! Ik ben Daniela Giaquinto en oprichter van by DAANI.

Al vanaf jongs af aan ben ik creatief bezig op verschillende gebieden. Zo ontstond ook heel snel de liefde voor het bloemenvak. Hierin kon ik al mijn creativiteit kwijt. Op 15 jarige leeftijd begon ik met stage lopen bij Oogenlust in Veldhoven. Daar ging een wereld voor mij open en kwam ik er al snel achter dat ik geen “gewone” bloemist wilde zijn. Het bloemen vak heeft zoveel meer te bieden dan alleen maar boeketten verkopen. Ik mocht mee door heel Nederland, naar het opbouwen van verschillende events en bruiloften. Ik kreeg een baan aangeboden als zaterdag hulp want ik zat nog op school. Deze kans greep ik natuurlijk met beide handen aan. In deze jaren heb ik zoveel geleerd op het hoogste niveau van het bloemisten vak, hierdoor ga ik altijd voor het hoogst haalbare.

Na mijn Oogenlust periode ben ik begonnen bij Bloemsierkunst Valentijn in Helmond. Hier begon ik ook als stagiaire en uiteindelijk werd ik mede-eigenaar. In deze periode heb ik wederom veel ervaring op mogen doen in binnen en buitenland. Zo heb ik bijvoorbeeld geholpen bij het steken van praalwagens bij het bloemencorso in Rijnsburg. En bij een prachtige bruiloft in Toscane. Ook werd ik ingehuurd als freelancer om te werken in o.a. Frankrijk, Italië, België en Duitsland.

ByDAANI

Ook heb ik een grote passie voor bruidsbloemwerk. Om mij hier verder in te verdiepen heb ik in 2016 een opleiding gevolgd tot weddingplanner en ceremoniemeester Weddingplanners International. Naast Bloemsierkunst Valentijn ben ik Giaquinto Weddings gestart, zodat ik volledig mijn passie kon uitvoeren. Ik kwam er al snel achter dat dit veel te veel was want bloemist zijn en weddingplanner zijn echt 2 verschillende beroepen en vraagt ontzettend veel tijd en aandacht. Om onze kwaliteit te blijven garanderen heb ik besloten om bruidsbloemist te worden en het plannen van een bruiloft aan een andere professional over te laten. Door deze opleidingen te volgen en ervaring hierin op te doen kunnen wij onze bruidsparen beter begeleiden mochten zij geen gebruik maken van een weddingplanner. Dit vinden wij een mooie aanvulling op onze service.

Onder de naam Giaquinto Weddings heb ik vele bruiloften mogen verzorgen door heel Nederland en hebben we prachtige samenwerkingen neergezet met andere bedrijven.

Helaas kwam in 2019 een einde aan mijn relatie waardoor ik besloot uit het bedrijf te stappen en een baan te gaan zoeken. Na 3 jaar weer voor een baas gewerkt te hebben jeuken mijn handen ontzettend om weer voor mijzelf aan de slag te gaan. Er kwam mij ter oren dat Bloemboetiek Johanna in Gemert een opvolger zocht. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ben naar binnen gelopen. En zie hier het resultaat op 7 juli 2023 hebben wij onze deuren geopend. Ik hoop al mijn kennis en ervaring in het bloemenvak toe te kunnen passen onder de naam by DAANI. En mijn passie te kunnen vertalen via het bloemwerk wat we maken. Bij ons staat de klant centraal en wij luisteren naar uw wensen. Samen creëren we een beleving die aansluit bij uw dromen.

Liefs Daniela

Daniela

Eigenaar ByDaani

Daniela Giaquinto oprichtster en eigenaar van ByDAANI.

Femke

Bloembindster ByDAANI

Introductie

Kim

Bloembindster ByDAANI

Introductie

Femke

Bloembindster ByDAANI

Introductie

Introductie

Kim

Bloembindster ByDAANI

Introductie

Introductie

Openingstijden 

Maandag : 09.00 – 17.00

Dinsdag : 09.00 – 17.00

Woensdag : 09.00 – 17.00

Donderdag : 09.00 – 17.00

Vrijdag : 09.00 – 17.00

Zaterdag : 09.00 – 16.00

Zondag : Gesloten

Contactgegevens 

Kerkstraat 3

5421 KX, Gemert   

Tel : 0492 365 690  

Whatsapp : 06 27 35 30 80

Info@bydaani.nl